Martial: Jeg vil blive i mange år

Det franske stortalent har taget alle med storm i denne sæson, og heldigvis håber Martial at blive på Old Trafford i mange år.

Anthony Martial har været Uniteds offensive talisman i denne sæson. Mens David de Gea ofte har været nødsaget til at hive store redninger frem i målet, for at holde United inde i kampene, har Martial omvendt været arkitekten bag det meste i Uniteds offensiv.

Lige siden den fantastisk debut hjemme mod Liverpool, har stortalentet været en fast del af van Gaals mandskab igennem sæsonen. Mange var skeptiske omkring Martial og den store prisskilt efter købet i sommers, men den snak er hurtig forsvundet.

Og står det til Martial selv, så bliver han hellere end gerne på Old Trafford i mange år frem.

– Premier League er meget mere fysisk krævende end Ligue 1. Jeg elsker engelsk fodbold. I mine øjne er det verdens bedste fodbold, og jeg håber at kunne blive her i mange år frem.

– Det er anderledes end i Frankrig. Herovre lever og ånder folk for fodbold, og det elsker jeg. Alle fodboldspillere vil spille i Premier League. I Frankrig kan det være nemt at forudsige hvilket hold der vil vinde kampene. Men i England er det vanskeligt, uanset hvor man spiller henne, lyder det fra Martial.

Indtil videre har 20-årige Martial scoret 12 mål i 38 kampe for United i hans første sæson i Premier League.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

- Jeg er ikke en beskidt spiller

Næste artikel

Yorke som manager i Aston Villa?

ANNONCE