Yorke som manager i Aston Villa?

Den evigt smilende bomber fra Trinidad & Tobago vil gerne være manager for Aston Villa i næste sæson.

Aston Villa ligner mere og mere et mandskab, der i næste sæson skal spille i the Championship. Inden weekendens runde, har holdet fra Birmingham ni point op til stregen.

Tidligere på sæsonen overtog franske Remi Garde tøjler på Villa Park, men han har ikke været i stand til at rykke holdet væk fra bunden. Og der spekuleres derfor allerede nu i, hvem der skal forsøge at få traditionsklubben op fra den næstbedste række efter sommerpausen.

En der nu melder sig klar til at overtage manager-jobbet i Villa, er den tidligere United-bomber Dwight Yorke, der også har en fortid i Aston Villa.

– Hvis stillingen bliver ledig, vil jeg uden tvivl smide mit navn i puljen. Jeg elsker klubben, og forstår den efter min tid der. Jeg vil samle et hold, der kan bringe Aston Villa tilbage. Det er noget jeg virkelig brænder for.

– Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var interesseret i jobbet. Jeg respekterer manageren, men jeg brænder virkelig for dette. Jeg tilbragte ti år i Aston Villa, jeg kender klubben, og fansene er noget helt specielt. Det er der det hele startede for mig, siger Yorke.

Dwight Yorke nåede at score 73 mål i lidt over 200 kampe for Aston Villa, inden Sir Alex Ferguson hentede ham til Old Trafford i 1998. 44-årige Yorke har ikke den store trænererfaring, hvor et job som assistent for landsholdet i hjelmandet pt er eneste reference på cv’et.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Martial: Jeg vil blive i mange år

Næste artikel

Optakt: Manchester City - Manchester United

ANNONCE