Martial sikrede vigtig United-sejr mod Spurs

Manchester United leverede en stærk præstation mod Tottenham og vandt med 1-0 takket være indskiftede Anthony Martials sejrsmål i det 81. minut.

Lørdag skulle Manchester United forsøge at komme tilbage på sejrssporet i Premier League. Der ventede dog en svær topkamp, da Tottenham kom på besøg på Old Trafford.

Tottenham var kommet op på tredjepladsen efter sejren over Liverpool i seneste spillerunde, men måtte undvære en skadet Harry Kane. United skulle til gengæld klare sig uden Paul Pogba og Marouane Fellaini, der fortsat var ude.

United startede stærkt og satte Spurs under pres i de første ti minutter af kampen og skabte også et par åbninger. Den helt store chance udeblev dog i de første 45 minutter.

Spurs kom løbende bedre med og var meget på bolden i første halvleg – dog uden at skabe de store problemer for United-forsvaret.

I anden halvleg var United ovenpå og skabte klart flest chancer. Lukaku fik nuppet et forsøg af Hugo Lloris, og Antonio Valencia flugtede bolden over mål, men det forløsende mål udeblev.

United holdt Tottenham fra chancer i størstedelen af kampen, men midtvejs i anden halvleg var udeholdet tæt på at tage føringen. Christian Eriksen spillede bolden i dybden til Dele Alli, men den unge englænder vippede bolden forbi mål, da han var helt blank foran mål.

Omkring et kvarter før tid var det Uniteds tur til at være tæt på. Bolden blev sendt ind i feltet til Romelu Lukaku, der sendte et præcist hovedstød mod mål. Lloris kunne ikke nå forsøget, men bolden prellede af på stolpen.

I det 81. minut kom gennembruddet. Lukaku snittede et udspark fra De Gea videre til indskiftede Anthony Martial, der var alene med keeperen. Franskmanden sparkede bolden forbi Lloris og bragte United foran.

United forsvarede sig stærkt i den sidste del af kampen og vandt med 1-0. Dermed er United stadig på andenpladsen og lægger afstand til Spurs.