Mata: En vital sejr

Den 27-årige spanier Juan Mata hylder holdet efter den flotte præstation mod Arsenal, og sender store roser efter den unge komet Marcus Rashford.

Den blot 18-årige Marcus Rashford har haft en fuldstændig surrealistisk uge med 4 mål og én assist på bare 2 kampe. Med 2 flotte præstationer på bare 4 dage mod henholdsvis FC Midtjylland og Arsenal, har han fuldstændig stjålet oveskrifterne i medierne. Han er blevet hyldet af manageren og holdkammeraterne, en af holdkammeraterne er den spanske stjerne Juan Mata, som har været ude og udtale sig om de unge spillere og den meget vigtige sejr over rivalerne fra Arsenal til klubbens hjemmeside. 

– Marcus er for vild i øjeblikket. Han scorede to mål mod Midtjylland og nu igen mod Arsenal. 

Men det er ikke kun Marcus Rashford, der får roser med på vejen. Spanieren hylder holdet som helhed. 

– De spillere der kom ind fra bænken og bidrog både i forsvaret og på midtbanen, var også helt fantastiske. Jeg synes, at dagen idag viste os, at vi skal være glade og stolte af klubben og for vores akademi. Vi har vist det niveau, vi har. 

Manchester United er sluppet nådigt fra en svær uge med tre kampe, der til stor begejstring for Juan Mata har givet maksimal gevinst og resulteret i 3 sejre. To af de kampe sikrede videre avancement til næste runde i både FA Cuppen og Europa League.    

– Vi vidste det ville blive en svær uge. Vi var nød til at gå videre fra FA Cuppen og dernæst Europa League, og vi var også nød til at vinde idag, hvis vi stadig skulle være med i kampen om de øverste pladser i tabellen. Det var en vital sejr for os, jeg synes det har været en god uge, vi har spillet god fodbold, og besejret en stor rival i dag fortæller spanieren til klubbens hjemmeside.   

Sejren over Arsenal sender Louis van Gaals tropper op på en femte plads i Premier League, tre point efter bysbørnene fra Manchester City, der dog har spillet en kamp mindre.  

Juan Mata og United-mandskabet skal forsøge at vinde deres fjerde kamp i træk, når de på onsdag tager hjemme imod Watford klokken 21.00.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pique udelukker Manchester City-skifte

Næste artikel

Class of 2016 på vej frem

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share