Pique udelukker Manchester City-skifte

Barcelona-forsvareren Gerard Pique vil ikke følge med sin tidligere træner Pep Guardiola til Manchester City, på grund af hans kærlighed til Manchester United.

Før Gerard Pique blev fast mand for FC Barcelona spillede han for Manchester United i fire sæsoner. Han fik dog sjældent spilletid under Sir Alex Ferguson. Faktisk blev det kun til 23 optrædener i United-trøjen, og det nagede ham:

– Da jeg var 17 eller 18 år i Manchester United, spillede jeg ikke særlig tit og det påvirkede mig meget. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg ikke kunne spille flere minutter, siger Gerard Pique ifølge Manchester Evening News.

Det var før, at Guardiola tog over i Barcelona og hentede Pique til klubben. Siden da har forsvarsspilleren været med i en af de mest succesfulde sider i historien. Alene under samarbejdet med Guardiola vandt Pique og resten af Barcelona intet mindre end 14 trofæer, herunder to Champions League titler i 2008/09 og i 2010/11.

Guardiola har i starten af måneden annonceret, at han vil forlade Bayern München i slutningen af sæsonen og overtage Manuel Pellegrinis trænersæde i Manchester City. Siden hans annoncering af skiftet til Manchester City, har en række af hans tidligere spillere været forbundet med et skifte til City, herunder Gerard Pique.

Pique fortæller dog, at en genforening med hans tidligere træner Pep Guardiola ikke kommer til at ske på grund af hans fortid i Manchester United:

– Min kærlighed til Manchester United er for stor til at kunne skifte til Manchester City, også selv om at Pep er en fantastisk træner, siger Pique og fortsætter:

– Jeg er meget glad i Barcelona. United er min anden klub, men min fremtid er i Barcelona. Jeg er meget stolt over, at spille i Barcelona, jeg mener at det er den bedste klub i verden.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

LvG undskylder for opførsel

Næste artikel

Mata: En vital sejr

ANNONCE