Mata: Griezmann er en fantastisk spiller

Juan Mata roser Antoine Griezmann, som han gerne så i United-trøjen efter sommerpausen.

Tidligere på ugen udtalte franske Antoine Griezmann, at chancen for at han skiftede til United i løbet af sommerens transfervindue var 6/10. Det interview havde Juan Mata tilsyneladende set, for den spanske kreatør jokede i hvert fald med det efter gårsdagens sejr mod Ajax.

– Da jeg gik i skole blev 6 ud af 10 vurderet som ok. Det havde jeg gerne taget i skolen. Jeg tog gerne en 6’er ud af 10. Men jeg ved ikke hvad der sker i fremtiden. Griezmann er uden tvivl en fremragende spiller, og jeg kan lide dygtige spillere.

– Han har masser af kvalitet, og laver en del mål. Jeg kender ham ikke, men han virker som en god fyr. Jeg ved ikke hvad der sker, vi må se, lød det fra Juan Mata.

Juan Mata så desuden frem mod den europæiske Super Cup i starten af august, hvor vinderen af Champions League venter i Skopje. Juventus eller Real Madrid skal altså krydse klinger med Mata og co, og Mata selv er ligeglad hvem det bliver.

– Det er altid specielt for mig at spille mod spanske hold. Men nu må se hvem der vinder. Juventus har også en fantastisk spiller i form af Paolo Dybala. Jeg synes han har en fantastisk teknik og et kæmpe talent. Vi må se hvad der sker i finalen, sagde Mata.

Den europæiske Super Cup spilles 8.august på Philip II Arena i Skopje i Makedonien.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

United & City støtter ofrene

Næste artikel

U19: Gomes med til Holland

ANNONCE