United & City støtter ofrene

De to rivaler er gået sammen, og har doneret en million pund til ofrene for mandagens terrorangreb i Manchester.

Normalt er de to Manchester-klubber store rivaler, men i denne uge har begge klubber vist, at der er mere i livet end fodbold. Mandagens terrorangreb ved Manchester Arena, har fået både de blå og de røde til at rykke sammen, og vise at Manchester virkelig er “Manchester – a City United”.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I dag har begge klubber så støttet de pårørende med en million pund. Pengene er givet til We Love Manchester Emergency Fund, som i alt har samlet godt tre millioner pund sammen. Den ene kommer fra lokalavisen Manchester Evening News indsamling, mens yderligere en million altså kommer fra de to store fodboldklubber.

– Det barbariske angreb mandag aften har chokeret alle. Vores klubber er lige i hjertet af de mange lokale begivenheder og foreninger her i Manchester, så det er helt på sin plads at vi står sammen i denne tragedie. Pengene vil naturligvis hjælpe lidt, men begge klubber og det arbejde der udføres i de respektive foundations kan bygge videre på den fantastiske ånd som alle Mancunians har udvist de seneste dage, siger Ed Woodward.

– Vi er overvældet af den styrke og det sammenhold folk i Manchester har vist i dagene efter angrebet. Det er begge klubbers håb, at vores donation vil hjælpe de pårørende med de udfordringer de nu står overfor. Vi står sammen som et symbol på den ubrydelige styrke og ånd der er i Manchester, udtaler Citys formand Khaldoon Al Mubarak.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Ander Herrera: Jeg vil gerne dedikere trofæet til ofrene

Næste artikel

Mata: Griezmann er en fantastisk spiller

ANNONCE