Mata: Kampen bliver ikke let

Juan Mata forventer en hård kamp mod Yeovil Town.

Den spanske tekniker vandt sin første titel i England, da han vandt FA cuppen med Chelsea. Han ser ikke nogen grund til, hvorfor hans nuværende hold ikke kan gøre det samme i denne sæson. 

Selvom Mata har store forventninger til denne sæsons FA cup, så advarer han holdkammeraterne og forventer, at alle er helt klar til dagens kamp. 

-Jeg forventer en meget fysisk kamp. De vil selvfølgelig forsøge at gøre det rigtigt svært for os, for det er en kæmpe kamp for dem. Måske vil det være den største kamp i klubbens historie, så de vil spille den som en finale. Vi skal prøve at spille kampen på samme måde, siger Mata til MUTV.

Hvis United kan overkomme Yeovil Town,  er de et skridt tættere på at bringe det berømte trofæ tilbage til Old Trafford. Pokalen har været jagtet siden 2004, hvor holdet sidst vandt den, og i den nuværende trup er Darren Fletcher den eneste spiller der har vundet titlen med United. 

Juan Mata er klar over, hvilken stolthed det er for spillerne at vinde den eftertragtede turnering.  

– Det er en meget speciel turnering for mig, da det var den første titel jeg vandt i England. Når du spiller i en engelsk klub, kan du med det samme fornemme, hvor stort det er at spille på Wembley. Det ville selvfølgelig være kæmpestort for klubben og for mig at vinde turneringen igen. 

Om Juan Mata indgår i managerens startopstilling må tiden vise. Kampen bliver fløjtet igang 16.30 på Huish Park. 

 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Yeovil-manager: Ingen selfies med Rooney

Næste artikel

Van Gaals 11 udvalgte mod Yeovil

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share