Yeovil-manager: Ingen selfies med Rooney

Yeovil Town-manager Gary Johnson vil have sine spillere til at holde fokus på fodbolden, når Manchester United kommer på besøg søndag.

Søndag stiller League One-mandskabet Yeovil Town op imod Manchester United i FA Cuppen. For mange af hjemmeholdets spillere bliver det en drøm, der går i opfyldelse at stå overfor Uniteds stjernespillere. Det betyder dog ikke, at hjemmeholdet ikke vil udfordre United, siger Yeovil Town-manager Gary Johnson.

– Det er en bekymring at spillerne bliver fascineret af at stå overfor Manchester United, og man kan ikke stoppe den menneskelige natur. Det er en enestående kamp, som nogle af spillerne aldrig kommer til at opleve igen. Jeg er sikker på, at de vil tænke: “Kan jeg få fat i Wayne Rooneys støvler?”. Man ved, at det kommer til at ske, siger Gary Johnson til Western Daily Press.

– Men vi skal sørge for at holde fokus i løbet af kampen. Jeg er ligeglad, hvis det sker efter kampen, men jeg bliver rasende, hvis spillerne bytter trøjer i løbet af kampen. Jeg vil ikke have, at drengene tager selfies med Wayne Rooney. Vi går i kamp og prøver at stoppe et af de bedste hold i verden. Så der kommer ikke til at være nogle selfier, mens jeg er i nærheden, fastslår Yeovil-manageren.

Manchester United er storfavorit til at gå videre til fjerde runde, og man ville ikke kunne sige meget til, hvis Yeovil Towns fokus primært var på at stå godt defensivt. Sådan bliver det dog ikke, fortæller Gary Johnson, der lover, at han ikke parkerer bussen.

– Jeg har aldrig parkeret bussen som manager, og det kommer vi heller ikke til imod Manchester United. Vi skal have en god del boldbesiddelse, og vi bliver nødt til at skabe nogle chancer. Vi ønsker ikke at spille efter uafgjort og tabe, så vi kommer til at fortryde, at vi ikke gik efter sejren. Vi kommer til at stå alle 11 mand i feltet, fordi Manchester United skulle nok finde plads alligevel, mener manageren.

Yeovil Town går ind til kampen efter klubbens tredje nederlag i træk i League One, hvor de ligger på tabellens absolutte sidsteplads. Kampen fløjtes igang kl. 16.30.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Denis Law: FA cuppen er stadig speciel

Næste artikel

Mata: Kampen bliver ikke let

ANNONCE