Mata og Rashford reagerer på sejren

Det var de to indskiftere, der gjorde forskellen, da Juan Mata afsluttede Marcus Rashfords indlæg i sejren mod West Ham. De er begge lettede over at kunne tage alle tre point med hjem.

Juan Mata og Marcus Rashford fik afgørende roller at spille, da de to indskiftere stod bag Manchester Uniteds føringsmål i dagens udebanesejr over West Ham United.

Spanieren kom først på et indlæg fra Rashford efter en times spil, mens Zlatan Ibrahimovic kunne sikre sejren med 12 minutter igen. Juan Mata er lettet over at kunne gøre forskellen i en hård kamp.

– Det føltes som én af de der hårde kampe, hvor du får chancerne, men bare ikke scorer. Heldigvis var jeg i stand til at få kontakt på Marcus’ pasning. Så fik vi et mål mere, så vi er glade for de tre point, siger Mata ifølge manutd.com.

Netop Juan Mata blev, sammen med Marcus Rashford, efter kampen rost af Jose Mourinho, og netop den unge englænder var glad for at kunne gøre en forskel med sit indhop.

– Manageren fortate mig bare, at jeg skulle holde bredden og gøre mit bedste for at isolere deres højre back. Så snart jeg løftede hovedet kunne jeg se Juan have rigeligt med plads på kanten af feltet, og heldigvis var hans afslutning rigtig god.

Med dagens sejr kom United op på 39 point efter 20 kampe. Holdet er dog stadig blot på sjettepladsen, men med kun fem point op til nummer to, Liverpool. Rashford mener, at det handler om at holdet momentum.

– Det er meget tæt i toppen. Der er virkelig ikke meget der skiller nummer to og seks lige nu. Vi føler os selvsikre, og vi ved, at vi bare skal holde den kørende og tage en kamp ad gangen, så vi kan fastholdet presset på holdene over os. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho afviser anklager om dommertække

Næste artikel

Rygte: Johnstone og Pereira bytter

ANNONCE