Matic: Lederne må steppe op mod Valencia

Manchester United er under massivt pres efter weekendens nederlag til West Ham. Ifølge midtbanegeneral, Nemanja Matic, er det på tide, at lederne stepper op i jagten på bedre resultater.

Manchester United møder tirsdag aften Valencia på hjemmebane i den anden Champions League kamp denne sæson. Den serbiske midtbanespiller, Nemanja Matic, blev interviewet mandag forud for denne kamp. 

– Lederne bliver nødt til at være på på banen. Lederne er ikke bange for at spille, så vi får at se i morgen, hvem disse ledere er, udtalte Matic blandt andet.

Luke Shaw var tidligere i dag ude at sige, at en del af ansvaret for de seneste resultater ligger hos spillerne selv, hvilket Matic også støtter op om.

– Alle har et ansvar. Vi har talt om dette, og vi ved at situationen ikke er god og kan blive bedre. Alle prøver at gøre mere for holdet. 

– I morgen er en god chance for at gøre dette mod et stort hold. Jeg forventer, at alle vil give mere og være mere koncentrerede. 

Matic mener derudover, at han også selv bliver nødt til at præstere bedre, hvis resultaterne skal vende.

– Jeg spillede selv en af de værste kamp, siden jeg skiftede til Manchester United. Jeg kigger mig i spejlet og ser, hvad jeg kan gøre bedre, slutter han interviewet af med at understrege. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Young er ude med skade mod Valencia

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Valencia

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share