Matic: Mourinho ved, hvordan man stopper City

Nemanja Matic bakker manager, José Mourinho, op forud for weekendens derby mod Manchester City. Ifølge den serbiske midtbanegeneral har hans portugisiske cheftræner en formular til at stoppe City.

– Der er en måde at stoppe dem. Det ved manageren. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Mourinho har aldrig tabt på Etihad som Manchester United manager. Disse ord taler sit klare sprog ifølge Matic, hvilket ovenstående citat indikerer.

Senest United gæstede bysbørnene fra den blå del af Manchester, scorede Pogba to mål og United kæmpede sig tilbage fra 2-0 og vendte det hele til en udebanesejr på 2-3. Ikke nok med dette, så kunne City have blevet kåret som Premier League vindere, hvis de havde vundet kampen. Noget som de bekendt først endte med at cementere senere på sæsonen. 

– Jeg forventer en meget svær kamp. De er et rigtig godt hold, som spiller rigtig god fodbold. De scorer en masse mål i hver kamp, men vi har også vores kvaliteter, som vi bliver nødt til at bruge, udtaler Matic til derudover til manutd.com. 

Derudover udtaler Matic, at holdet efter de seneste uges sejre er begyndt at tro mere på dem selv, og selvtilliden er vokset. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho roser City trods Football Leaks-skandalerne

Næste artikel

Video: Rooney fortæller om saksesparket mod City

ANNONCE