Mourinho roser City trods Football Leaks-skandalerne

Anklagerne om systematiseret fusk og brud på Financial Fair Play-reglerne regner ned over Manchester City forude for rivalopgøret på søndag. United-manager Jose Mourinho forsøger at holde fokus på banen.

For en uge siden brød historien om, at Manchester City på forskellige “kreative” faconer har brudt Financial Fair Play-reglerne og på den måde snydt sig frem til toppen af engelsk fodbold. Spurgt ind til skandalen på fredagens pressemøde, inden Manchester-derbyet på søndag, ville Jose Mourinho dog ikke kritisere ærkervalen. Tværtimod. 

– Det er svært for mig at svare, for jeg fokuserer på mit job. Jeg fokuserer på spillet indenfor kridtstregerne, på fodbold. Hvis du har lyst til at tale om deres fodboldpotentiale, så kan jeg bare sige, at fodboldpotentiale kommer af investeringer, sagde Jose Mourinho. 

– Efter det kommer arbejdet i klubben og så videre. På det punkt kan man ikke sætte en finger på dem. Men hvad der ligger bag det hele, det ved jeg ikke noget om. 

HØR OGSÅ: PODCAST: 2-1 I TORINO, FOOTBALL LEAKS OG CITY-OPTAKT

Manchester United-manageren beskrev også Pep Guardiolas mandskab som “meget magtfuldt”. Men seneste gode præstationer på Stamford Bridge og Juventus Stadium skal bane vejen for rød succes på Etihad på søndag, sagde Mourinho. 

Det kræver imidlertid, at United får bugt med en ny og uheldig vane: Nemlig at de først begynder at spille, når de er bagud. 

– Den positive side af det er, at vi aldrig giver op, sagde Mourinho. 

– Men hvis vi bliver med at komme bagud, så kommer dagen snart, hvor vi ikke får lavet et comeback. Vi er nødt til at blive lidt mere modne og starte kampene bedre.   

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Lukaku bliver måske klar til City-kampen

Næste artikel

Matic: Mourinho ved, hvordan man stopper City

ANNONCE