Matic og Pogba stemmer i: Vi har brug for Cavani

Midt i usikkerheden om Edinson Cavanis kontraktsituation bliver han rost fra højre og venstre. Paul Pogba og Nemanja Matic indikerer uafhængigt af hinanden at United har brug for ham, også i næste sæson.

I Anthony Martials fravær og med Marcus Rashford permanent småskadet har Edinson Cavani på det seneste skulle bære angribertørnen alene, og som situationen er pt. er næsten alle enige om at han er bestået opgaven.

Med et par vigtige mål mod Tottenham og Granada viser Uruguyaneren for tiden at presset ikke stiger ham til hovedet. Med hans uafklarede kontraktsituation in mente begynder flere og flere at indse at han måske kan spille en vigtig rolle i næste sæson også.

Som Matic påpeger til Manutd.com er han ikke blot en vigtig faktor på banen, men en rollemodel for de yngre offensive spillere:

– Han er en topangriber. Super professionel. De unge gutter i truppen kan lære så meget fra ham hver eneste dag i træning, så jeg er rigtig glad for at vi har ham i truppen. Han er et stort navn og det viser han hver dag hvorfor han er, og han scorer mål. Vigtige mål. Han er en vigtig spiller for os og det vil han være resten af sæsonen.

Hvor Matic bevidst ikke udtalte sig om hvorvidt Cavani bliver vigtig næste sæson, turde Pogba i sit interview med ESPN godt sige at han håber at se “El Matador” på Old Trafford næste sæson:

– Edi er en verdensklasse angriber, en komplet angriber. Der er ikke mange angribere der har hele pakken, men det har han, og han er en ægte afslutter.

– Vi mangler spillere som ham. han er en af de bedste 9’ere i verden og vi har brug for ham i Manchester. Vi ved hvor vigtigt det vil være hvis han forlænger og vi håber på det.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Scholes vil se Pogba og Bruno sammen på midten

Næste artikel

Optakt: Nordengelsk forsvarsmur skal brydes ned

ANNONCE