Optakt: Nordengelsk forsvarsmur skal brydes ned

Søndag aften skal de røde djævle endnu engang i aktion, når de tager imod Sean Dyche og hans Burnley-mandskab på Old Trafford.

Søndagsbolden er igen over os, og der diskes i dag op med en hjemmebanekamp mod Burnley.

Sidst United mødte Burnley, var det ikke ligefrem en sikker sejr. Et flot langskudsmål fra vigtige Pogba fik nedbrudt en stærk nordengelsk fæstning, og de røde djævle kunne rejse hjem med en 1-0-sejr.

Selv om Sean Dyche tropper fik godt bugt med Uniteds offensiv sidst, burde dagens opgør ikke udvikle sig til en svær opgave for Ole Gunnar Solskjær og hans mandskab. Det er selvfølgelig altid en farlig påstand, men Burnley ligger kun en enkelt plads over nedrykningsstregen. Det er dog set før, at den nordengelske klub kan skabe problemer hos de større hold.

Og selv om Burnley kommer ind til dagens kamp med to nederlag i streg, har de blandt andet drillet hold som Arsenal, Everton og Leicester på det seneste. Det skyldes især Burnleys gode defensiv, anført af englænderen Ben Mee. Men selv om deres defensiv kan virke imponerende, har den en tendens til, at lukke mange mål ind, hvis modstanderholdet først kommer foran. 4-0, 5-0 og 4-2 er bare nogle af cifrene, som Burnley har tabt med denne sæson.

Manchester United kommer, modsat Burnley, ind til kampen i god form. Fire sejre i træk, hvor det er blevet til ni mål. Flere i Uniteds forsvarskæde har fået sig en pause pga. karantæner i Europa League, og kommer derfor tilbage med friske ben. Dog må man håbe på, at træthedstegnene ikke viser sig hos offensiven. Fernandes har spillet mange kampe, og Rashford har været halvskadet, så de offensive kræfter er muligvis begrænsede.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 17:00 på Old Trafford i Manchester.

Kampens dommer:

Jonathan Moss

Skader og karantæner:

Manchester United må undvære Martial og Jones, selv om sidstnævnte er begyndt at træne med igen. Derudover er Bailly tvivlsom, efter han har været ude med Covid-19, og det samme gælder Rashford som har døjet med en ankelskade.

Hos Burnley er Barnes og Brady ude, mens Pope og Long er tvivlsomme.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Henderson

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw

McTominay – Fred

Greenwood – Fernandes – Pogba

Cavani

Burnley F.C.

Peacock-Farrell

Lowton – Tarkowski – Mee – Pieters

Gudmundsson – Westwood – Brownhill – McNiel

Vydra – Wood

Hold øje med:

De to angribere Vydra og Wood er altid målfarlige. De er to rigtig gode boksspillere, og kan skabe problemer inde foran målet. Det er dog muligvis en force, hvis Henderson står på mål, da han markerer sig rigtig godt ude i feltet. Der skal også holdes fokus ved standardsituationer, da blandt andet Mee er meget stærk på hovedstød.

Skribentens bud på kampens resultat:

De røde djævle har spillet meget på det seneste og har efter aftenens kamp en uges pause. Jeg frygter, at især offensiven er drænet for kræfter. Med det sagt, så tror jeg stadig, at United vinder komfortabelt. De røde bannere på tribunerne er blevet udskiftet til sorte, og jeg tror, at Solskjærs mandskab vinder 3-1.

TV:

Kampen vises på Xee og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Matic og Pogba stemmer i: Vi har brug for Cavani

Næste artikel

Times: United og andre Premier League-klubber stemmer for udbryderliga

ANNONCE