Matic spår stor McTominay-fremtid

Nemanja Matic fik efter kort tid i United øje på McTominays evner, og han tror på, at den unge englænder har en spændende karriere foran sig.

Det var ikke mange, der i sommer havde troet, at Scott Mctominay ville få en rolle på Uniteds midtbane denne sæson. Men englænderen har imponeret i den seneste måneds tid, og Nemanja Matic så allerede i sommer, at McTominay havde et store evner.

– Jeg fik hurtigt øje på, at han ville blive en topspiller. Jeg kan godt lide ham, da han er en flink fyr, og han har ikke nogle problemer med at spørge om råd før kampene. Jeg vil gøre meget for at hjælpe ham på vej.

– Han arbejder hårdt, men jeg skal prøve ikke at tale ham for meget op, da han stadig er ung. Men han fortjener alt godt, og jeg tror på, han kan blive en stor Manchester United-spiller, siger Matic, der i går også havde store ros til de unge Tahith Chong og Angel Gomes.

Scott McTominay er den seneste i rækken af unge akademi-spillere, der har fået en rolle på Uniteds førstehold. Marcus Rashford og Jesse Lingard var før ham. Udover dem spiller Timothy Fosu-Mensah fast for Crystal Palace og bred anderkendelse for sine præstationer der.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lokalt medie: United forlænger med Blind og Young

Næste artikel

Van Gaal: Schweini blev uretfærdigt behandlet

Relaterede artikler
Total
0
Share