Matic: Til tider spillede vi fremragende

Nemanja Matic er langt henad vejen fint tilfreds med præstationen fra det Manchester United-hold, han i aftes ledte ud imod Leicester.

Selvom Manchester United tabte 1-2 hjemme til Leicester, er Nemanja Matic, som grundet de ti ændringer fra seneste kamp agerede anfører, ikke synderligt skuffet over præstationen. Tværtimod, faktisk.

– Til tider spillede vi fremragende fodbold, men vi skabte ikke nok til at få mål nummer to. Vi havde et godt hold i dag, nogle unge spillere blandet med nogle erfarne, men det var en dødbold, der afgjorde det, sagde Matic efter kampen.

Det hårde kampprogram har været det store samtaleemne de seneste dage. I torsdags mødte man Roma i Europa League, i søndags Aston Villa, i dag Leicester, på torsdag Liverpool og så en pause inden Fulham venter næste tirsdag. Det var hovedsageligt det, der forårsagede de mange ændringer, men Matic syntes alt i alt, at holdet kom godt ud af det.

– Vi havde to dages forberedelse til kampen i dag og har haft nogle møder omkring kampen. Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med resultatet, men vi spillede flot fodbold. De unge viste fed karakter derude og spillede godt mod et rigtig godt hold.

Nederlaget betyder dermed også, at bysbørnene og rivalerne, Manchester City, officielt er blevet Premier League-mestre. Men det forholder dagens anfører sig ikke så meget til.

– Ja, de er blevet mestre, men vi er nødt til at fokusere på os selv. Vi har tre kampe tilbage i ligaen, og så har vi selvfølgelig også [Europa League-]finalen. Alt det skal vi sørge for at være klar til i et hårdt kampprogram.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Solskjær roser Greenwood og lykønsker City

Næste artikel

Status på Kamaldeen-rygterne

ANNONCE