McBurnie: Jeg var aldrig i tvivl om udligningen

Oli McBurnie, der scorede det udlignende mål for Sheffield United i sidste minut, var aldrig i tvivl om, at VAR ville lade målet til 3-3 stå på trods af en mistanke om, at han havde hånd på bolden.

Sheffield Uniteds mål til 3-3 blev undersøgt af VAR grundet mistanke om mulig hånd på bolden. Men målscoreren selv, Oli McBurnie, var ikke i tvivl om, hvorvidt målet skulle stå. 

– Jeg sagde til dommeren, at jeg ikke var tvivl (om der var hånd på bolden, red.). Drengene var bange for, om jeg havde rørt den (bolden, red.) med hånden, men jeg var aldrig i tvivl, fortæller målscoreren til 3-3 til Sky Sports. 

På trods af at have scoret den afgørende udligning til 3-3 ville den 23-årige angriber ikke tage hele æren for det hårdt tilkæmpede point. 

– Drengene knoklede utrolig hårdt i dag. Når vi er på vores bedste, kan vi konkurrere med selv de bedste hold i verden. Vi har dog brug for at være på i alle 90 minutter. Vi har en frygtløs attitude, lige fra træneren til spillerne, der gør, at vi aldrig giver op. Den er super vigtig, og det er derfor, at ingen kan lide at komme her (på Bramall Lane, red.).  

Engelske Oli McBurnie, der kom ind fra bænken midtvejs i anden halvleg, er med sin scoring i dagens opgør nu noteret for to mål 11 kampe i indeværende Premier League-sæson.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Rashford: Kravlede op af dybt hul

Næste artikel

Blog: Naivt at tro, at en fyreseddel til Solskjær løser noget

ANNONCE