McGrath: Stor fremtid for Blackett og McNair

Uniteds tidligere forsvarsspiller Paul McGrath tror, at der venter en stor fremtid for Paddy McNair og Tyler Blackett.

Tidligere var midtbanen, eller mangel på samme, det helt store debatemne for United-fans. Men i efteråret har det været forsvaret, som de fleste fans har kastet bekymrede øjne mod.

I sommers forlod rutinerede kræfter som Ferdinand, Vidic og Evra alle United, der har været skader hos de mere erfarne spillere som Evans, Smalling og Jones, så pludselig var det to teenagers uden erfaring, der skulle spille i forsvaret for United.

Ikke mange havde måske hørt om Tyler Blackett og Paddy McNair inden sæsonen, og specielt McNairs indtræden på førsteholdet kom som lidt af en overraskelse for mange. Selv om han i flere år har leveret glimrende præstationer for u18 og reserverne.

Går en stor fremtid i møde

Mens mange fans skriger på forstærkninger i forsvaret, hvor store verdensstjerner til vanvittige summer ofte nævnes, så går Paul McGrath i mod med en anden tankegang. Den tidligere forsvarsgeneral i United tror på, at Blackett og McNair kan udvikle sig til verdensstjerner.

– Old Trafford kan være et forfærdeligt og utaknemligt sted at lære. Men når jeg ser Tyler Blackett og hans elegance, så tænker jeg at der virkelig er en stor spiller i ham, hvis bare han får lov at udvikle sig. Alle vil se resulatter med det samme, og det giver et massivt pres på skuldrene af de unge, som kan lave fejl. Jeg lavede selv en række fejl, men fik lov at udvikle mig, siger McGrath i følge the Mail.

McGrath spillede selv fra 1982-89 i United, og vandt FA Cuppen i 1984/85-sæsonen. Han tror på, at de unge forsvarsspillere har potentialet til at udvikle sig til større stjerner end dem der pt er på markedet.

– Vincent Kompany er en stor leder, det samme er Mats Hummels. Men United er ikke de eneste med mange penge. Det vil måske være bedre at udvikle Jones, McNair, Blackett og Smalling, for de kan udvikle sig til bedre spillere end hvad der er på markedet, lyder de rosende ord fra Paul McGrath.

Forrige artikel

Falcao og Rojo i spil til Hull

Næste artikel

Van Persie presses af Wilson

ANNONCE