Mcllroy støtter FCUMs vej mod toppen

“Den sidste Busby Babe” blev han kaldt og for små to uegr siden blev han da også hyldet af de danske Manchester United-fans, da han besøgte MUSCSBs 25-års…

“Den sidste Busby Babe” blev han kaldt og for små to uegr siden blev han da også hyldet af de danske Manchester United-fans, da han besøgte MUSCSBs 25-års jubilæumsfest i København.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Tilbage i England var han overrækker, da Manchester United-supporternes udbryderklub FC United, blev hyldet som årets klub udenfor den engelske Football League.

Med et gennemsnit på over 3.000 tilskuere til hver kamp, så rykkede FC United of Manchester i sidste måned op i klubbens allerførste sæson.

Ved overrækkelsen af prisen som årets klub mødte han samtidig to gamle venner, som har spillet under Mcllroy, da han var manager i Macclesfield.
Phil Power og Darren Lyons er begge assistenter for Karl Marginson i FC United og var med ved overrækkelsen.

“At være manager i non-league giver forskellige udfordringer. Jeg havde en snak med drengene, da jeg overrækte dem prisen og de fortalte mig at de havde over 6.000 tilskuere til sæsonens sidste kamp, hvilket er utroligt,” udtaler Mcllroy til Manchester Evening News.

“Det må være en kæmpe fordel og en fantastisk atmosfære for spillerne, men på den anden siden kan det også køre modstanderne op i et andet gear.
Karl og drengene ved at de bliver nødt til at have spillere som kan klare den atmosfære,” lyder et godt råd fra Mcllroy, som tidligere har været landstræner for Nordirland og nu er manager for Morecambe.

FC United skal i den kommende sæson spille i North West Counties League Division 1, som Mcllroy selv har været træner i for Ashton United.

“Når man har den støtte som de har, så vil spillere også spille for dig, og hvis de kan fortsætte med at hente spillere som er lidt bedre som de rykker op, så kan de gå hele vejen,” afslutter Mcllroy.

Forrige artikel

Ex-Premier League-boss henter Johnson

Næste artikel

Werder Bremen afviser United og Arsenal

ANNONCE