McNair er begejstret over første sæson

Den unge forsvarspiller Paddy McNair står over for sin første landskamp for Nordirland i denne uge. Han er glad for, at en del spilletid på Uniteds førstehold har givet ham muligheden for dette.

Paddy McNair var en af de større positive overraskelser i starten af denne sæson, da han i kraft af et ustabilt og skadesplaget forsvar fik kampe for Manchester United. I mange kampe imponerede han, og det har nu kastet en landsholdudtagelse af sig. Noget han selvsagt er stolt over.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse. Som dreng drømmer man altid om at få lov at spille på landsholdet. Nu får jeg forhåbentlig muligheden for dette og så i en kamp mod Skotland. Det er stort, udtaler han til MUTV.

Det gik stærkt i starten af sæsonen for den unge nordirer. Han var ikke med på sommerens turne i USA, men han fik chancen i starten af sæsonen, da Uniteds defensiv var ramt af flere skader.

– Jeg spillede en reservekamp mod Southport, før sæsonen startede, men jeg havde aldrig turdet håbe på, at jeg på nuværende tidspunkt ville stå med 15 kampe for United. Så jeg er selvfølgelig rigtig glad.

– Det har været fantastisk, og jeg nyder at arbejde under Louis van Gaal og resten af trænerstaben. Louis van Gaal hjælper mig meget, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at forbedre alle mine færdigheder, hvis jeg vil blive med at få kampe for Manchester United, da standarden er så høj her. Det er meget hårdt, men jeg bliver nødt til at arbejde videre.

Paddy McNair har mulighed for at få debut i aften, når Nordirland på udebane møder Skotland i en venskabskamp.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Falcao kæmper videre

Næste artikel

Skrtel ude tre kampe

Relaterede artikler
Total
0
Share