McTominay: De små fejl koster point

Scott McTominay blev kåret til Man of the Match af Oldtrafford.dk og af brugerne på Manutd.com – I et interview efter kampen påpegede han at holdet gør mange ting rigtigt, men at de også har meget at lære.

McSauce, McTerminator, McScholes – kært barn har mange navne. Uanset hvad man kalder ham er det sikkert at den unge skotte er ved at gøre hans skeptikere til skamme. United-fans var ikke i tvivl, McTominay var banens bedste mand i går aftes, og endnu en gang var det ham der valgte at repræsentere holdet med ord efter kampen.

McTominay scorede et flot mål kort før halvleg, men brændte også en stor chance da hans hovedstød gik snert over overliggeren. Han var selv hurtig til at indrømme at han burde have scoret:

”Jeg skulle nok have scoret på det hovedstød og det er skuffende. Der var mange forskellige chancer vi havde i kampen, og det handler om at vi skal være mere koldblodige foran mål. Jeg har sagt det før, vi skal skabe flere chancer og kreere mere, men først og fremmest skal vi score på de chancer vi har.”

Sir Scott synes at der var gode tegn i kampen, men vil have at man udrydder banale fejl:

”Det [Arsenals mål, red.] er helt klart en skuffelse med de muligheder vi havde i kampen og den måde vi startede på i de første 45 minutter. Da de scorer målet var det os der havde momentum og vi gjorde mange ting rigtigt. Jeg synes vi gjorde nok for at få 3 point. Men det er de små fejl vi skal begynde at eliminere fra vores spil, for de koster kampe, og i det her tilfælde, point på kontoen. Alle i omklædningsrummet synes at resultatet i aften er hårdt at acceptere, for vi havde kampen hvor vi ville have den.”

McTominay var skuffet over resultatet, men fuldt forståeligt glad for at score sit første mål på Old Trafford:

”Det var en fantastisk følelse at score mit første mål på Old Trafford. Jeg har scoret et par gange for reserverne, men det er altid en god følelse at score foran 76.000 mennesker.”

McTominay løb ikke hen til fansene da han scorede. Han omfavnedes af medspillere på vej tilbage til midterpletten. Han havde følgende at sige om det:

”Det er en typisk midtbanespiller-ting. Jeg løb bare tilbage til midtercirklen fordi jeg ville køre igen. Man vil altid have flere mål.”

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær efter kampen: Vi skal være mere kyniske

Næste artikel

Emery: Velfortjent pointdeling

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share