McTominay: Vi lever ikke op til standarderne for den her fodboldklub

Scott McTominay skånede ikke sit eget hold, da han mødte pressen efter 2-0-nederlaget til West Ham. – Det her er ikke i orden, sagde den unge skotte blandt andet.

Der mangler karakter, kvalitet og ledere. Sådan lyder kritikken fra den tidligere United-kaptajn Roy Keane, efter at United søndag tabte på London Stadium. Scott McTominay er ikke helt lige så hård i sine udtalelser. Men han ligger heller ikke skjul på, at han og holdkammeraterne er langt fra at være der, hvor de bør være. 

– Vi er nødt til at gøre mere. Både på og udenfor banen. Det er op til os nu. Det her er ikke tidspunktet, hvor vi skal sige, at “det går fint nok.” Det her er ikke fint nok, siger McTominay til manutd.com. 

Ifølge den tidligere akademispiller har Ole Gunnar Solskjær gentaget flere gange overfor truppen, at Manchester United har standarder, som de er nødt til at leve op til. 

– Det gjorde vi ikke i dag, siger skotten. 

United måtte undvære skadesramte Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw i dagens nederlag, og Marcus Rashford humpede fra banen i anden halvleg. Men det er ikke en undskyldning for den dårlige præstation, siger McTominay. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær roser effektive West Ham

Næste artikel

Daily Mail: Safe standing på vej til Old Trafford

Relaterede artikler
Total
0
Share