McTominay: Lette træningspas holdte os klar

Efter en uge, hvor flere engelske medier har bragt nyheden om, at Erik ten Hag skulle have tabt omklædningsrummet, fortæller Scott McTominay, at den hollandske manager har grebet forberedelserne anderledes an.

Flere britiske medier har rapporteret om påstået uro i omklædningsrummet under Erik ten Hags ledelse. Efter kampen mod Chelsea afslører Scott McTominay, at den hollandske træner har valgt en anderledes tilgang til forberedelserne. Efter kampen blev McTominay nemlig spurgt ind til, hvad der gjorde, at de viste en mental indstilling, som de gjorde her til aften.

-Jeg vil være ærlig over for dig, træneren. Den måde, han håndterede denne kamp på. En masse lette træningssessioner gjorde, at vi kunne holde os klar, siger Scott McTominay.

Scott McTominay var også glad for den attitude, Manchester United løb på banen med.

– Jeg syntes, vi startede rigtig godt efter en ret skuffende præstation mod Newcastle, siger Scott McTominay.

Kampen mod Newcastle tog hårdt på skotten, der fastslår behovet for at bygge videre på sejren.

– Alle drengene var så kede af, hvordan vi spillede. Det var ikke nær godt nok. En sejr i aften var et plus og noget, vi kan bygge videre på. Vi skal bare tage det en kamp ad gangen, skridt for skridt. Vi må ikke lade os rive for meget med, fordi vi spillede godt i aften. Den næste kamp er den vigtigste, siger Scott McTominay.

På trods af sin mere tilbagetrukne position på holdet har skotten overrasket mange ved at være klubbens førende målscorer.

– Jeg ved ikke, hvordan det er sket. Jeg har altid godt kunnet lide at komme ind i boksen, og en anden dag havde jeg måske scoret en eller to mål mere, siger Scott McTominay.

 


Forrige artikel

Karakterbogen: Rashford var ikke savnet

Næste artikel

Highlights: Dobbelt op på McTominay

ANNONCE