Medie: Chicharito for Clyne

Ifølge ESPN overvejer Manchester United at tilbyde udlejede Javier ‘Chicharito’ Hernandez til Southampton for at få fat i Nathaniel Clyne.

Manchester United har længe været kædet sammen med Southamptons unge højreback, Nathaniel Clyne. Clyne skulle angiveligt koste omkring 20 millioner pund, men nu skriver ESPN, at United overvejer en anden mulighed.

Ifølge mediet overvejer Manchester United at smide Javier ‘Chicharito’ Hernandez, der i øjeblikket er udlejet til Real Madrid, med i handlen i et forsøg på at undgå en budkrig med Chelsea, der angiveligt også er interesseret i Clyne.

Lykkedes det ikke for United at få fat i Clyne kan et salg af Hernandez til Southampton stadig komme på tale. ESPN mener at vide, at Louis van Gaal ikke ønsker at beholde den mexicanske angriber, når han kommer tilbage fra sit lejeophold.

24-årige Clyne har været fast mand på Southampton-holdet, som han har været på kontrakt hos siden sommeren 2012, i denne sæson. 29 Premier League-kampe er det blevet til indtil videre. 

Forrige artikel

Rooney bøjer sig i støvet for Fellaini

Næste artikel

Shaw giver sig selv middelkarakter

ANNONCE