Medie: Napoli kræver minimum 150 millioner pund for Osimhen

Manchester United skal finde den helt store pengepung frem, hvis de vil have fingrene i Victor Osimhen til sommer. Napoli vil ikke lytte til bud på under 150 millioner pund. Det skriver det italienske medie Il Mattino.

Napoli har gang i en forrygende sæson. De ligger nr. 1 i Serie A med et komfortabelt forspring på 19 point, og de er videre til kvartfinalerne i Champions League. Derudover har deres stjerneangriber, Victor Osimhen, banket kasser ind på stribe. I skrivende stund står han noteret for 25 mål i 29 kampe i denne sæson.

Det afføder naturligvis interesse fra de helt store adresser i Europa. Både Manchester United og Chelsea skulle være meget opsatte på at tilknytte den 24-årige nigerianer til sommer.

Men Napoli føler sig ikke presset til at sælge, da de har papirer på angriberen indtil sommeren 2025. Det har fået præsidenten i klubben, Aurelio De Laurentiis, til at sætte et astronomisk højt priskilt på Osimhen.

Hvis den italienske klub skal overveje at sælge deres topscorer, så skal der altså falde et bud på minimum 150 millioner pund. Sådan forlyder det fra Il Mattino.

3 kommentarer
 1. Det er en fuldstændig latterlig pris, for en spiller der har præsteret rigtig godt i en en sæson eller 2 i Napoli, og bevares han har os gjort det okay på Landsholdet, men han stadig overhovedet ikke i nærheden af at være det prisskilt værd, vi skal ihvertfald på ingen måde købe ham til den pris..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Hmm camoraen har da bestemt ikke eksisterer forgæves i pizzaens moderby…”gangster” metoderne er ikke vist glemt🤪

  Den pris skal United under ingen omstændigheder betale for Osimhen, Max 100 millioner, ikke en krone mere, er så træt af Den evindelig historie om at hver gang United henvender sig skrues prisen lige 25-30-50% op, parolen er, når nu kommer United og de er desperate og betaler hvad som helst…glem det.

  Gå efter Kane istedet, høj pris stadig men han er et sikkert valg med hans historik i Premier League

  GGMU

 3. Thomas
  Der jeg fuldstændig enig, vi skal under ingen omstændigheder hente til den pris, så skal vi helt sikkert hente Kane i stedet..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hvilke United-spillere er på landsholdstjeneste?

Næste artikel

To bud kommet ind

ANNONCE