Medie: Shaw frygter han er færdig i United

Ifølge The Guardian er forholdet mellem José Mourinho og Luke Shaw så dårligt, at sidstnævnte frygter for sin United-karriere.

Luke Shaw er milevidt fra startopstillingen i Manchester United. Selv frygter han, at han har udspillet sin chance. 

Det skriver The Guardian-journalisten Jamie Jackson. Ifølge hans oplysninger er forholdet mellem manager José Mourinho og Luke Shaw nu så dårligt, at venstrebacken er bekymret for sin fremtid i klubben. 

Mourinho sagde i foråret, at Shaw var langt fra sine konkurrenter på pladsen, og at han skulle arbejde med sin indstilling. Ifølge The Guardian mener Shaw nu, at han har gjort alt i sin magt for at leve op til dette. 

Selvom Shaw var med på træningsturen i USA i forsommeren, hvor han genoptrænede efter en ankelskade, har han blot fået to kampe i denne sæson. Begge som indskifter i de to Carabao Cup-kampe, United indtil videre har spillet. 

22-årige Shaw kom til United fra Southampton i 2014 for 27 mio. pund. Dengang lurede også Chelsea på landsholdsspilleren, der var blevet spået en stor fremtid. 

The Guardian skriver, at et permanent skifte for Shaw allerede til januar virker usandsynligt. Hans kontrakt med United udløber til sommer. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FC United skal have ny manager

Næste artikel

United møder Bristol City i Carabao Cuppen

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share