Medie: TeamViewer ønsker at droppe United-samarbejde

Manchester Uniteds trøjesponsor, Teamviewer, ønsker at droppe samarbejdet med Manchester United efter pres fra investor.

Siden sæsonen 2021/2022 har Manchester Uniteds trøjer været beklædt med TeamViewer på maven, men virksomheden har nu kommunikeret, at de ikke ønsker at fortsætte samarbejdet med Manchester United, ligesom man afsøger muligheden for at ændre den nuværende aftale.

Ifølge The Athletics oplysninger er TeamViewer kommet under pres fra Petrus Advisers, som har en ejerandel på 3 % i virksomheden. De beskylder virksomheden for at vise “rædselsfuld dømmekraft” og “bløde millioner” blandt andet på baggrund af aftalen med Manchester United.

Den nuværende aftale beløber sig samlet til £235 mio, som Manchester United får udbetalt frem til 2026, hvor aftalen ophører.

Der er dog ikke inkluderet en såkaldt ‘get out-clause’ i kontrakten mellem virksomheden og Manchester United, hvorfor det er mere end besværligt for TeamViewer at afbryde samarbejdet.

Selv skriver virksomheden i en pressemeddelse, at man ingen intentioner har om, at forlænge den nuværende aftale, ligesom man søger at ændre aftalen med Manchester United.

– TeamViewer har annonceret, at man ikke ønsker at forlænge det nuværende partnerskab med Manchester United udover den nuværende periode. Yderligere har virksomheden allerede kommunikeret sit ønske om at udforske mulighederne for at ændre den eksisterende kontrakt, skriver TeamViewer i et officielt statement.

Indtil videre betyder det, at Manchester United vil være tvunget til at skulle finde en ny trøjesponsor til 2026/2027-sæsonen, men på den korte bane vil det ikke have nogen betydning for klubben ifølge The Athletic.

Forrige artikel
Jadon Sancho

Mens VM er i gang: Sancho træner i Holland

Næste artikel

30 år siden kongens skifte

ANNONCE