Medie: United klar til at sprænge banken for Declan Rice

Manchester United skulle ifølge The Independent være parat til at smide et stort bud efter West Hams Declan Rice.

The Independent erfarer, at Manchester United skulle være parat til at åbne den helt store pengepung i bestræbelserne på at hente West Hams Declan Rice til Old Trafford. Eftersigende skulle Rices rådgivere være fuldt indforstået med Uniteds intentioner om at signe den unge englænder.

Declan Rice har for nyligt underskrevet en kontrakt med West Ham, der vil holde ham i London-klubben til 2024, men manager Manuel Pellegrini har udtalt, at man kan være nødt til at sælge den 20-årige midtbanemand, hvis “en stor klub smider mange penge efter ham”.

Hvis Declan Rice i så fald vælger at skifte til Manchester United, vil han gå i fodsporene på Rio Ferdinand, der også spillede i West Ham som ung. Og Ferdinand vil formentlig være tilhænger af, hvis United vælger at satse på ungdommen.

– Det, United plejede at gøre bedre end nogen anden, var at identificere de bedste unge spillere derude og bruge trækkraften til klubben for at få disse spillere, siger Ferdinand.

West Ham skulle være forberedt på at acceptere bud i nærheden af 50 millioner pund for midtbanespilleren, der i skrivende stund har optrådt 56 gange i Premier League.

Forrige artikel

Marca: Real klar til at gå efter Pogba

Næste artikel

Valverde: United er et stærkt hold

ANNONCE