Medie: United og Atalanta drøfter Greenwood-leje – Højlund kan sendes den anden vej

Manchester Evening News kan til eftermiddag fortælle, at Manchester United og Atalanta er i kontakt om en mulig transfer, der sender Mason Greenwood til Atalanta på leje, mens Rasmus Højlund potientielt skifter til Manchester United i samme handel.

Mason Greenwood blev sidste år sigtet og tiltalt for forsøgt voldtægt, vold og kontrollerende adfærd, men anklagerne frafaldt som bekendt tilbage i februar. Forklaringen fra The Greater Manchester Police var, at nøglevidner havde trukket sig og nyt bevismateriale var kommet frem.

Det åbnede op for en mulig tilbagevenden til professionel fodbold for den 21-årige englænder, som lige nu er genstand for en intern undersøgelse i Manchester United.

Mens undersøgelsen pågår, florerer rygter om drøftelser mellem Atalanta og Manchester United. Atalanta ønsker ifølge Manchester Evening News at leje Mason Greenwood, mens Manchester United samtidig undersøger muligheden for at få danske Rasmus Højlund ind på en transfer.

MEN’s Samuel Luckhurst rapporterer desuden, at Manchester Uniteds fodbolddirektør, John Murtough, har haft “omfattende snakke” med Atalanta med henblik på at nå frem til en aftale, der potientielt kan betyde at Greenwood skal udlejes og Rasmus Højlund skifter til Manchester United.

Oldtrafford.dk følger sagen og opdaterer, når/hvis der kommer nye oplysninger frem.

Forrige artikel
Manchester United og Arsenal spiller på MetLife Stadium I New Jersey

Overblik: Disse modstandere skal Manchester United møde i pre-season

Næste artikel

Tre kampe i august og september flyttes

ANNONCE