Medier: De Gea klar til forlængelse

Ifølge flere engelske medier er David de Gea nu klar til at skrive under på en ny kontrakt med Manchester United.

Efter at have afvist et angiveligt lukrativt tilbud fra Paris Saint Germain er Manchester Uniteds spanske målmand eftersignende nu klar til at forlænge sit ophold i klubben yderligere.

Den 28-årige spanier er ifølge blandt andre Sky Sports og Manchester Evening News på nippet til at skrive under på en 6-årig kontrakt med Manchester United til en værdi af over 110 millioner pund.

Spanierens formkurve dykkede i sidste sæson, men skulle have været så glad over for den forsatte støtte fra Ole Gunnar Solskjær at han nu har valgt at fortsætte i klubben.

Derudover nyder David de Gea også at arbejde sammen med Manchester Uniteds målmandstræner, Emilio Alvarez, der er den eneste træner, som fortsat er i klubben fra Jose Mourinho-tiden.

Ifølge MEN, så betyder David de Geas forlængelse tilgengæld at man forventer at udlåne den 22-årige målmand Dean Henderson i hele sæsonen. 

Hvis David de Gea forlod Manchester United denne sommer, så var planen nemlig at satse på klubbens nuværende andenmålmand Sergio Romero med unge Dean Henderson som back-up sammen med Joel Pereira.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Ashley Young udsat for buh-råb

Næste artikel

Tålmodig Solskjær: Lader Woodward klare transfermarkedet

ANNONCE