Medier: De Jong er interesseret i United-skifte

Frenkie de Jong begynder angiveligt at indikere, han gerne vil skifte til United og samarbejde med Erik Ten Hag igen. Et skifte virker således mere sandsynligt.

Frenkie De Jong kan godt rende rundt i en United-trøje, når den næste sæson sparkes i gang. Hvert fald skriver flere medier heriblandt The Athletic, at hollænderen er interesseret i et skifte.

Det er en lidt anden tone, end den, der tidligere har lydt hvor det har virket, som om FC Barcelona-spilleren helst ville blive i Spanien.

Ifølge Laurie Wthitwell, der er arbejder for The Athletic, så indikerer De Jong nu, at han er åben for et skifte til United. Og så skal United blive enige med økonomisk trængte FC Barcelona om en overgangssum, og her forlanger spanierne 80 millioner euro, skriver journalisten, og forhandlingerne er undervejs.

Også Sam Pilger, der skriver for flere medier heriblandt også The Atheltic, skriver på Twitter, at der er en stigende optimisme i United om, at transferen kan komme i hus, og at De Jong er interesseret i at arbejde med Erik Ten Hag igen.

Det samme skriver Daily Mail også.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
5
Shares
Forrige artikel
Juan Mata

Juan Mata siger farvel med video til fans

Næste artikel

Uniteds preseason-kampe fastlagt: Slutter med Ten Hag debut på Old Trafford

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
5
Share