Medier: Manchester United skubber på for at komme af med midtbanespillere

Flere spillere kan være på vej ud indenfor relativt kort tid melder flere medier. Blandt disse spillere er Fred og Donny van de Beek to spillere, som allerede kan videre i denne uge.

Manchester United har indtil videre sikret sig André Onana, Mason Mount og senest Rasmus Højlund og rygterne vil vide, at Erik ten Hag gerne vil hente yderligere forstærkninger som f.eks. Sofyan Amrabat, som transferjournalisten Fabrizio Romano kæder sammen med Manchester United. Men for, at der kan hentes yderligere forstærkninger, kræver det, at der sælges ud.

Blandt de spillere, der i følge flere medier og transferjournalister er på vej ud, er de to midtbanespillere Fred og Donny van de Beek, der begge kan have skiftet klub inden ugens udgang. Fred er stadig et varmt navn i Fulham, der indtil videre har været knap så aktive i forhold til bekræftede handler. Romano har tidligere tweetet, at Fred 100% forlader Old Trafford denne sommer og selvsamme Romano, indikerede på sin Twitter-profil i weekenden, at Højlund får nummer 17, hvilket er det nummer Fred har spillet med i sin tid i klubben.

Donny van de Beek meldes på vej til Real Sociedad i et lejeophold med en købsoption på den hollandske midtbanespiller, der kom til klubben i 2020.

Derudover er der en del rygter om Dean Henderson, Harry Maguire og Eric Bailly også er på vej væk fra Old Trafford.

 

Forrige artikel

Højlund i interview: Elskede Ronaldos attitude

Næste artikel

'Agent Christian' hjalp Højlund på plads

ANNONCE