Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.

Cristiano Ronaldo ønsker at forlade Manchester United. Han har angiveligt bedt klubben om at blive solgt, hvis den skulle modtage det rette tilbud for ham.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver altid troværdige David Ornstein fra The Athletic. Også Duncan Castles fra The Times skriver det samme.

De skriver, at den 37-årige portugiser “elsker klubben”, men ønsker at spille Champions League, hvilket han ikke vil komme til i United i den kommende sæson.

Ifølge The Athletic synes Ronaldo ikke, at “klubben matcher hans ambitioner”. Samme medie understreger, at Ronaldo tidligere har udtrykt interesse for at blive i United, hvis klubben styrker sig passende nok.

De røde djævle har endnu deres første transfer til gode i dette transfervindue. Og det har angiveligt været medvirkende til, at Ronaldo nu beder klubben om at overveje et salg af ham.

Mens Ronaldo gerne ser sig selv på græs andetsteds, så er Manchester United ifølge The Athletic ikke interesserede i at lade ham gå. Manager Erik ten Hag ser ham nemlig gerne i sine planer for den kommende sæson.

Mediet skriver, at italienske Napoli, der skal spille Champions League til efteråret, er blandt de interesserede i superstjernen.

Ronaldo vendte tilbage til Old Trafford sidste sommer efter 12 år væk fra klubben. Han har fortsat et år tilbage af sin kontrakt.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
24
Shares
Forrige artikel

Officielt: Dean Henderson sendes til Nottingham Forest

Næste artikel

MEN: Ronaldo udskyder retur til træning

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
24
Share