Medier: Snarlig van Gaal-afklaring

Louis van Gaal kan blive præsenteret som United-manager i starten af næste uge, mens Ryan Giggs’ fremtid i klubben er usikker. Det skriver flere engelske medier.

Manchester United vil formentlig i starten af næste uge præsentere Louis van Gaal som ny manager.

Dermed vil han få arbejdsro til både at hente nye spillere til Old Trafford og forberede Holland til VM.

Det skriver flere engelske medier, heriblandt The Telegraphs Manchester United-journalist, Mark Ogden. Han var blandt de første, der skrev om Moyes’ forestående fyring tirsdag i sidste uge. 

United har ifølge The Telegraph ellers haft Carlo Ancelotti som førstevalg. Men med Real Madrids avancement til Champions League-finalen, har United-ledelsen erkendt, at det bliver svært at få italieren til Nordengland. 

Usikkerhed om Giggs

Samtidig er det uklart, hvad der skal ske med Uniteds midlertidige manager, Ryan Giggs, efter sæsonen. 

For Louis van Gaal har efter sigende gjort det klart, at han vil have op mod fem af sine egne trænere med til Manchester – heriblandt den nuværende assistent for det hollandske landshold, Patrick Kluivert. 

Uniteds topchef, Ed Woodward, ser dog gerne, at Giggs fortsætter i trænerstaben under den nye manager – det er dog usikkert, om Giggs vil tage til takke med en lavere rangerende rolle i United-hierarkiet, hvilket kan føre til et brud mellem de to parter. 

 

Forrige artikel

Wilmots: Fellaini skal tage hævn ved VM

Næste artikel

Er Manchester United-bar byens bedste?

ANNONCE