Medspillere støtter Rooney

Mens alverdens sportsjournalister kappes om at få stemplet Wayne Rooney først som voldsforbryder så bakker hans tre holdkammerater ham op efter gårsdagens…

Mens alverdens sportsjournalister kappes om at få stemplet Wayne Rooney først som voldsforbryder så bakker hans tre holdkammerater ham op efter gårsdagens udvisning.

“Jeg syntes ikke den første hændelse var til et gult kort og jeg syntes det var lidt hårdt også at give ham det andet gule kort.
Wayne ved hvad der sker og hvad der sker nu er noget han vil tage ved lære af,” udtalte Ruud van Nistelrooy til MUTV.

Også Rooneys jævnaldrende skotske medspiller var klar med støtte til englænderen:
“Han var uheldig med udvisningen. Det var en tackling han kom med. Wayne vil er en klassespiller, som vil blive savnet,” udtaler Darren Fletcher til Manutd.com.

Alan Smith var også i dag ude og støtte Rooney. Smith er selv kendt for sin særdeles aggresive spillestil og den ser han ikke skal gå tabt hos Rooney på grund af gårsdagens udvisning.

“Sådan spiller han. Han spilelr til grænsen og noglegange træder han over grænsen og det var uheldigt for os at det skete i går.
Når man er en verdensklasse spiller så kommer der en masse medie-begåenhed og fokus på dig.
Jeg syntes at han er en ung mand med potentiale til at blive en af de bedste i verden, så derfor bør vi alle stå ved hans skulder og hjælpe ham gennem disse svære tider,” lyder det fra “Smithy” til Sky Sports.

Forrige artikel

Milton: Ingen tvivl

Næste artikel

Reserve: Oldham - United

ANNONCE