Medspillerne deler roser ud til Fred

Hvis man spørger Alexis Sanchez, Paul Pogba og Andreas Pereira, er de ikke i tvivl. Fred bliver en stor gevinst for United, hvilket han allerede viste glimt af mod Leicester.

I fredags kom sæsonen endelig i gang, da Manchester United slog Leicester 2-1 på Old Trafford. Kampen gav samtidig debut til brasilianske Fred, som fik 76 minutter på banen, inden han blev skiftet ud for Scott McTominay.

Og spørger man den boldsikre brasilianers holdkammerater, gjorde han et rigtigt godt indtryk. Alexis Sanchez glæder sig over at have en midtbanespiller på banen, der gerne vil spille fremadrettet.

– Jeg synes, hans spil er meget direkte – han går med fremad. Nu er det bare vigtigt for os allesammen, at vi lærer ham bedre at kende, siger Alexis Sanchez og fortsætter:

– Han har været hos os i ret kort tid, men du kan allerede se, at han er en spiller, der gerne vil vinde og opnå ting. Han var til VM, og jeg er sikker på, at han vil blive en stærk tilføjelse til holdet.

Tilpasser sig hurtigt

Aftenens kaptajn, Paul Pogba, har kun roser at dele ud til sin midtbanemakker, som han mener var god til at tilpasse sig til Uniteds spil.

– Fred kom ind og gjorde det rigtig godt, taget i betragtning, at det var hans første kamp. Det var hans første kamp, og du ved, at der vil komme en tilpasningsperiode. Det er ikke nemt, men han gjorde et godt stykke arbejde i sejren, siger franskmanden, som bakkes op af Andreas Pereira:

– Fred er en rigtig god spiller, og jeg er glad på hans vegne. Han spillede rigtig godt, og jeg er glad for, at vi vandt. 

Fred får mulighed for at bygge på sin pæne start, når United søndag gæster Brighton & Hove Albion.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Fem ting, vi lærte af Leicester-kampen

Næste artikel

Nye regler i Carabao Cup

Relaterede artikler
Total
0
Share