MEN: Malacia er knæskadet

Tyrell Malacias fravær skyldes en knæskade. Han er blevet opereret og er i gang med genoptræningen. Det skriver Manchester Evening News.

Tyrell Malacia har været fraværende fra Manchester Uniteds hold siden den afsluttende Premier League-kamp mod Fulham i sidste sæson.

Det har været meget sparsomt med informationer fra klubben om den 24-åriges fravær. Tilbage i august fortalte Erik ten Hag på et pressemøde, at ‘det vil tage noget tid’ for Malacia, men det er mere eller mindre også det, der er blevet meldt ud.

Manchester Evening News skriver nu, at backspilleren er knæskadet. Han er blevet opereret og er i gang med sin genoptræning.

Ifølge mediet pådrog hollænderen sig allerede knæskaden i sidste sæson. Manchester United forsøgte i første omgang at håndtere det med smertestillende injektioner. Dog viste det sig siden, at en operation var nødvendig.

Malacia har været i hjemlandet under genoptræningen, men han er nu tilbage i klubben. Manchester Evenings News’ kilder fortæller, at man forventer, at Malacia er tilbage inden udgangen af 2023.

Forrige artikel

Podcast: Sir Jim Ratcliffe og de 25%

Næste artikel

The Telegraph: Der bliver ikke taget en beslutning i denne uge

ANNONCE