MEN: Manchester United er åbne for Henderson lån

Manchester United er åbne for forhandlinger omkring et lån af Dean Henderson, så længe en klausul om salg er inkluderet.

Nottingham Forest har været ivrige i at få Dean Henderson tilbage til klubben efter han var på lån sidste sæson. I første omgang tilbød Nottingham at låne Henderson for endnu en sæson, hvilket blev afvist fra Manchester United.

Men nu skriver Manchester Evening News at klubben er villige til at genåbne forhandlingerne om en låneaftale for Henderson, så længe den indeholder en klausul omkring et salg, når Dean Henderson har spillet et vist antal kampe. Forest har tilbudt en aftale hvor en sådan klausul vil blive aktiveret efter 30 kampe, mens United er interesseret i en klausul som sikrer et salg senest til januar næste år. Det er for at overholde Premier Leagues regler omkring rentabilitet og bæredygtighed.

Henderson selv har hele sommeren været overbevist om at han ville komme tilbage til Nottingham, efter deres ejer forsikrede målmanden omkring deres intention om at få ham tilbage til klubben.

25-årige Henderson har været udlejet i 6 af de seneste 7 sæsoner, og meget tyder på at hans fremtid ikke bliver hos Manchester United.

2 kommentarer

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Athletic: United afviser bud fra West Ham

Næste artikel

Højlund: Forhenværende United-spiller har givet mig flest problemer i Serie-A

ANNONCE