MEN: Matic afslører manglende professionalisme blandt United-spillere

Den manglende disciplin blandt spillerne har angiveligt bidraget til, at Jadon Sancho nu er udelukket fra førsteholdet.

Tidligere Manchester United-midtbanespiller Nemanja Matic har afsløret, at både Jadon Sancho og Paul Pogba konsekvent var for sent til træning under hans tid i klubben. Manchester Evening News beretter, at han i et interview med YuPlanet fortæller om kontrasten mellem sin tid i Chelsea og Manchester United.

– Hos Chelsea opførte spillerne sig professionelt. De var punktlige og kom aldrig for sent til træning, men hos United skete det næsten hver dag, udtalte Matic.

Han pegede specifikt på Jadon Sancho og Paul Pogba som nogle af de spillere, der ofte var forsinkede. Som reaktion på problemet i sin tid besluttede Matic og nogle af holdkammeraterne at etablere en intern disciplinær komité. Dette en slags bødekasse.

– Jeg satte en liste op på væggen med navnene på dem, der kom for sent. I løbet af en sæson indsamlede vi omkring £75.000 i bøder (ca. 650.000 kr.). Vi havde planer om at bruge pengene på en fest i London, men det blev ikke til noget på grund af Covid-19-udbruddet, afslørede Matic.

Jadon Sancho har tidligere stået over for lignende anklager under sin tid hos Borussia Dortmund. Nu er han imidlertid udelukket fra Uniteds førstehold efter offentlige uenigheder med Erik ten Hag i september.

Ten Hag kommenterede Sanchos fravær fra holdet med:

– På baggrund af hans præstation på træningen har vi ikke valgt ham.

Dette førte til, at spilleren opfordrede til, at fans ikke bør tro på alt, hvad de læser på sociale medier.

Sancho ser nu ud til at forlade Manchester United i januar.

1 kommentar
  1. Med den løn disse mangemillionær oppebærer skal de den ondelynme møde til tiden og gerne i god tid….

    Der er ingen tvivl om at hvis dette er grunden til Sanchos udelukkelse pga at gentagne problemer med mødetiden er jeg 100% på managerens side i den situation.

    For mange penge i en alt for ung alder korrumperer de unge mennesker…trist

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Roy Keane

Legenderne kritiserer United-spillernes form og indstilling

Næste artikel

Optakt: To usikre defensiver skaber grundlaget for potentiel målfest

ANNONCE