MEN: United overvejer Trippier som Wan-Bissaka-alternativ

Ifølge Manchester Evening News så er Kieran Trippier udset som manden, der skal give Aaron Wan-Bissaka lidt konkurrence.

Kieran Trippiers kontrakt med de spanske mestre Atletico Madrid udløber næste år, og det er en situation, Manchester United vil prøve at udnytte i denne sommers transfervindue, hvor højrebacken står på listen over nye signings, skriver Manchester Evening News.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det lokale medie skriver, atOle Gunnar Solskjær ikke har været helt tilfreds med Aaron Wan Bissakas offensive output, og det er håbet, at et indkøb af Kieran Trippier vil kunne give Wan-Bissaka noget tiltrængt konkurrence alá det, vi har set med Luke Shaw, efter Alex Telles blev købt sidste år.

Kieran Trippier kommer oprindeligt fra Bury, der ligger i Greater Manchester, og hans familie er United-fans, og Manchester Evening News skriver, at det tiltaler den tidligere højreback at komme til at spille for klubben.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

EM-overblik med United-briller: 12 spillere udtaget

Næste artikel

Telles tror på en bedre anden sæson i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Startopstilling: Ronaldo fra start

Erik ten Hag har ændret lidt i den start-11'er, som tabte 6-3 til Manchester City. Lindelof erstatter den skadede Varane, McTominay glider ud i stedet for Casemiro og Ronaldo starter på toppen.
Gå til siden

Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

Rio Ferdinand mener, at Manchester United skal gå helhjertet efter Dortmunds Jude Bellingham. Det fortæller han ovenpå englænderens "Kampens spiller"-indsats i går.
ANNONCE
Total
0
Share