MEN: Uniteds spillere er bekymret over Erik ten Hags løbekrav

Erik ten Hag skulle angiveligt forlange meget af spillerne i United-truppen, og nogle spillere synes måske endda, at det er for meget. Manchester Evening News skriver i hvert fald dagen efter nederlaget til City, at en mindre del af truppen er bekymret over Erik ten Hags krav.

Nogle af Manchester Uniteds spillere føler sig pressede af træner Erik ten Hags krav om intensiv løbetræning, rapporterer Manchester Evening News mandag.

Ifølge den lokale avis mener nogle af spillerne, at tempoet er for højt, og de peger på, at sidste sæsons 62 kampe sammen med den nuværende arbejdsbyrde har bidraget til klubbens stigende skadesliste.

United har oplevet hele 47 tilfælde af skader og sygdomme, der har medført, at en spiller har måttet melde afbud til en kamp. Til gårsdagens opgør mod Manchester City var ni spillere ikke tilgængelige.

Efter den skuffende 3-1 kamp mod City fortalte Erik ten Hag også, at udskiftningerne af Jonny Evans og Marcus Rashford var nødvendige.

– Jeg var nødt til at tage dem begge ud. De kæmpede for at være en del af kampen, men efter 60 eller 70 minutter måtte vi træffe den beslutning og erstatte dem, fortalte Erik ten Hag.

Forrige artikel

City-fan anholdt for forhånende adfærd til søndagens derby

Næste artikel

Hvem er Habeeb Ogunneye?

ANNONCE