Meulensteen er bange for skyggen

Manchester Uniteds førsteholdstræner er ifølge engelsk medie bange for at blive mindre involveret i dagligdagstræningen, når David Moyes officielt træder til i klubben.

Manchester Uniteds førsteholdstræner de seneste fem år har været hollandske René Meulensteen. Men forskellige rygter i pressen har sendt den tidligere Brøndby-træner væk fra Manchester Uniteds trænerstab, da det blev officielt, at David Moyes skulle tage over efter Sir Alex Ferguson som manager for United.

Nye rygter

Nu liver The Independent op i rygterne igen, fordi de mener at vide, at Meulensteen er bange for at miste sin indflydelse på Carringtons træningsbaner.

Meulensteen ser ikke sig selv lige så involveret som førsteholdstræner, når Moyes officielt træder til den 1. juli, fordi Moyes i langt højere grad selv vil træne og udvikle sine spillere, end hvad det indtil nu har været tilfældet med Sir Alex Ferguson, som i de senere år overlod størstedelen af førsteholdets trænings-sessioner til sin trænerstab.

På trods af Rene Meulensteens tidligere udtalelser om, at han stadig forventer af være i Manchester den 1. juli, så mener The Independent at vide, at Meulensteen kan være interesseret i at vende tilbage til Holland eller Mellemøsten, hvor den 49-årige hollænder tidligere har stået i spidsen for fodboldhold.

Forrige artikel

Whiteside hylder Evans

Næste artikel

De Gea: Jeg er ikke blandt de bedste

ANNONCE