Meulensteen: Kampen om mesterskabet er ikke afgjort

Fergusons tidligere assistent, Rene Meulensteen, mener ikke, at mesterskabet er afgjort endnu.

Chelsea er ikke mestre allerede. Meulensteen mener, at de er klare farvoritter, men mener ligedeledes, at meget kan ske i sæsonen endnu.

Meulensteen mener, at den gode stime kommer på et super tidspunkt for United, da det viser, at spillerne er begyndt at vænne sig til Louis van Gaals filosofi.

– Det er det alle har ventet på, specielt manageren selv. Det vil kræve noget ekstraordinært at indhente Chelsea i toppen, men det er ikke umuligt. Jeg vil ikke sige at det er for sent for United, men måske kan det være for tidligt, siger Rene Meulensteen til Skysports.

Hollænderens kryptiske svar, omhandler selvfølgelig den process holdet netop nu går igennem under den nye manager. På trods af en vis tvivl, kan han alligevel lide hvad han ser.

– Man kan begynde at se ændringerne og den type spil, som han ønsker at spille. De har nu to vigtige kampe mod Southampton og Liverpool, og de må simpelthen tage kampene en efter en.

Imponeret over Fellaini

Meulensteen har været imponeret af Fellaini, som scorede åbningsmålet i sejren over Stoke. Han mener, at belgieren kan vise sig at få en enorm indflydelse for holdet.

-Vi så det igår. Det er Fellaini på sit bedste, hele tiden sent inde i feltet. Han er en meget kraftfuld spiller. Jeg tror ikke Mark Hughes er tilfreds med sit forsvar, men det tager ikke noget fra Fellaini. Det var et utroligt flot mål.

– Det er utroligt godt for ham med den succes han nyder, for han havde en meget svær sidste sæson.

De Gea og James Wilson

Udover Fellaini fremhæver Meulensteen også David de Gea og James Wilson.

– De Gea er holdets vigtigste spiller lige nu. Han har lavet så mange fantastiske redninger i denne sæson. Vi har altid vist han havde det i sig, men nu har han for alvor vænnet sig til Premier League.

– James Wilson har en strålende fremtid foran sig. Jeg havde ham som ungdomsspiller for mange år siden, og det er fantastisk at se ham spille på det højeste niveau. Han har tempoet og er meget målfarlig. Når først han falder til på holdet, vil han blive meget vigtig.

 

 

Forrige artikel

LvG tændte hårtørreren i pausen

Næste artikel

Spaniere hylder de Gea

ANNONCE