Meulensteen: Moyes undervurderede jobbet

Rene Meulensteen sætter spørgsmålstegn ved, om David Moyes nogensinde helt forstod, hvad han egentlig havde kastet sig ud i.

Da David Moyes i juli sidste år blev indsat som ny mand på managerposten i Manchester United, var en af hans første gerninger at sparke den eksisterende trænerstab ud.

Især afskeden med ellers vellidte Rene Meulensteen vakte opsigt, og hollænderen er ikke overrasket over, at nu fyrede Moyes aldrig opnåede succes på Old Trafford.

– I bagklogskabens klare lys kan man sige, at David nok undervurderede omfanget af det job, han tog. Jeg prøvede ellers at forklare ham, at hans jobskifte svarer til at gå fra at være kaptajn på en lille yacht til et kæmpe krydstogtskib, fortæller Meulensteen til CNN.

– Det er værd at huske på, at Sir Alex blev synonym med klubben i sine 26 år. Han voksede ind i managerrollen og endte med at blive synonym med den, Han var i en helt anden position end Moyes.

– Han forstod at uddelgere opgaver og stole fuldt og fast på andre, så han selv kunne træde tilbage og se det hele i et større perspektiv. I andre klubber er det måske muligt at være mere involveret i alt fra top til bund end i United.

Meulensteen er i øjeblikket arbejdsløs efter februar-fyringen i Fulham.

Forrige artikel

Yorke: Giv Giggs jobbet

Næste artikel

Avis: Transferplaner uændrede

ANNONCE