Yorke: Giv Giggs jobbet

Dwight Yorke mener hans tidligere holdkammerat har det der kræves for at blive manager for United.

Folk som Carlo Ancelotti, Jose Mourinho, Laurent Blanc, Louis van Gaal og Jürgen Klopp har alle masser af erfaring fra de store ligaer, hvor de i større eller mindre grad har haft stor succes. Men det er ikke en af de ovennævnte personer Dwight Yorke helst så som manager for United.

Den tidligere United-bomber så helst jobbet gik permanent til hans gamle holdkammerat Ryan Giggs. Og stod det til den sympatiske angriber fra Trinidad & Tobago, skulle Giggs allerede have haft jobbet i sommers.

– I mine øjne burde Giggs allerede have haft jobbet inden Moyes fik det. Jeg ville have givet jobbet til Giggs, alene gundet kontinuitet. Folk siger at han ikke har erfaring, men med Sir Alex som direktør i klubben, kan jeg ikke se hvorfor klubben ikke kunne give Giggs tid til at udvikle sig.

– Vi snakker om en ung manager, han er 40 år og er på tærsklen af sit store gennembrud. Og når vi snakker fodbold, så har han masser af erfaring, lyder det fra Yorke i Manchester Evening News.

Giggs har da også masser af erfaring. Han har mere end 900 kampe for United, vundet tot titler i Champions League og hele 13 titler i Premier League. Og på trænerfronten har Giggs allerede taget de uddannelser der kræves, og har den højese uddannelse i UEFA-regi.

Manchester United skulle dog have meldt ud, at Giggs pt ikke er inde i billedet til en permanent stilling som manager i United. Han har styringen de sidste fire kampe i årets sæson, men derefter ventes en mere erfaren manager at tage over.

I følge Manchester Evening News skulle Giggs dog være højt værdsat i klubben, og være en mand der satses på i fremtiden som United-manager. Men i første omgang håber man at han kan lære manager-faget i samarbejde med en erfaren herre.

Favoritterne i følge avisen er Carlos Queiroz, der tidligere har været assistent i United og pt er landstræner for Irak. Han er stadig højt værdsat i United. Ligesom også hollandske Louis van Gaal er på listen, og United skulle have bemærket hvordan hollænderen i hans Barcelona-tid gav en ung Jose Mourinho muligheden for at lære faget som assistent.

Forrige artikel

Januzaj vælger Belgien

Næste artikel

Meulensteen: Moyes undervurderede jobbet

ANNONCE