Avis: Transferplaner uændrede

United er klar til at købe spillere selv uden en manager ved roret.

Med David Moyes ude af butikken på Old Trafford forsvandt også den mand, som havde planer om at købe stort ind til sommer. Men Manchester United har stadig planer om at opruste massivt og hurtigt, skriver The Guardian.

Transfermålene forbliver de samme som under Moyes, og situationen vil kun ændre sig, hvis den nye manager i sine samtaler med ledelsen decideret fraråder klubben at købe bestemte spillere.

United føler sig mere og mere sikker på, at det vil lykkes at hente Southamptons Luke Shaw til klubben, men de 30 mio. pund, som Saints-vidunderdrengen ventes at koste, udgør kun en brøkdel af sommerens transferbudget.

United har rettet sigtekornet mod Paris SG’s Edinson Cavani, som er blevet skubbet halvt ud på et sidespor i den franske milliardærklub og passer lige ind i Ed Woodwards om at hente en af sportens helt store superstjerner til Old Trafford inden længe.

Endvidere overvejer United at gøre et nyt forsøg på at hente Cesc Fabregas. Købet røg på gulvet sidste sommer, men Uniteds fornemmelse er, at det var af politiske årsager snarere end Barcelona-spillerens egen modvilje mod at skifte. Fabregas er stadig interesseret i at spille med Robin van Persie.

Endelig mener The Guardian at vide, at United fortsat har to andre indkøb linet op allerede. Noget avisen også beskrev for nogle måneder siden.

Forrige artikel

Meulensteen: Moyes undervurderede jobbet

Næste artikel

Selvfølgelig skal Sir Alex rådgive

ANNONCE