Meulensteen: Van Gaal skal bygge helt nyt hold

René Meulensteen mener United er nødt til at give Louis van Gaal tid til at bygge et helt nyt hold op.

2.097 kampes erfaring har forladt Manchester United denne sommer, da Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic og Patrice Evra alle er fortid som spillere i United til den kommende sæson. Det er meget rutine som pludselig er væk, og derfor skal United genopbygges, mener René Meulensteen.

– Det er lidt som enden på en æra. Giggs har hængt støvlerne på hylden, og folk som Rio, Vidic og Evra er alle væk. Det er store omvæltninger for holdet. Ingen forventede det der skete under Moyes sidste sæson, og United vil uden tvivl ændre på det hurtigst muligt.

– Louis van Gaal er en mand med en stærk personlighed og en stærk filosofi. Men det er ikke bare spillerne som skal vænne sig til hans filosofi, vi skal erkende det kan tage tid at komme tilbage. Det er en proces. Han er nødt til at opbygge et helt nyt hold, for United er stadig et hold som kan besejres, med mindre de modbeviser det når sæsonen starter igen, lyder det fra den tidligere assistent på Old Trafford.

United er konstant koblet sammen med stjerner som Hummels, Vidal, Reus og di Maria i pressen, og Meulensteen mener, at United er nødt til at forstærke sig yderligere inden sæsonstart i august.

 

Forrige artikel

Neville hylder Luke Shaw

Næste artikel

- United vil få forspring til rivalerne

ANNONCE