Michael Carrick ny anfører for Manchester United

Michael Carrick overtager kaptajnrollen efter Wayne Rooney.

Michael Carrick overtager kaptajnrollen efter Wayne Rooney, der tog over for Nemanja vidic i 2014.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det var før denne sæson uvidst, hvorvidt Carrick overhovedet ville være en del af truppen til 17/18 sæsonen, men nu står han som klubbens anfører.

Der kan sættes tvivl ved, hvor mange minutter Carrick kommer til at få i den kommende sæson. Uagtet han er en dygtig taktikker og vigtig i de store kampe, er alderen ved at indhente ham så småt.

En rolle som anfører, har dog meget mere i sig, en bare at dirigere sin medspillere under kamp. Der ligger også et utal af opgaver for anføren uden for banen, hvorfor Michael Carrick højst sandsynligt har fået rollen.

Mange havde forventet Ander Herrera som klubbens nye anfører, hvorom han stadig kan nå at blive den nye vice-kaptajn, som Carrick var det for Rooney.

Carrick udtalte i forbindelse med udnævnelsen til MUTV, at det er en stor ære for ham, nu at skulle lede en klub, han med årene elsker mere og mere.

Manchester United har haft mange karakteristiske anfører gennem tiderne, og Carrick blev også spurgt ind til, hvilken anfører han ser sig selv som.

– Jeg vil bare være mig selv. Jeg synes det er forkert netop at ændre sig nu, og leve sig ind i en rolle, hvor man skal råbe af alle og fortælle dem, hvad de skal gøre. Sådan er jeg ikke. Jeg taler, når jeg føler jeg skal tale, og er generelt en meget afslappet spiller.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Sky: United jagter ikke Bakayoko

Næste artikel

Rejsetilbud: Manchester United - Tottenham 28/10

ANNONCE