Mike Phelan på Den Glade Gris

Manchester United-trænerlegenden Mike Phelan, der var assistent for Sir Alex Ferguson og Ole Gunnar Solskjær, besøger Den Glade Gris søndag.

Når Manchester United søndag møder Brighton i FA Cup-semifinalen er det med en særlig gæst blandt publikum – på Den Glade Gris i København.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den københavnske bar, som siden 2005 har været mødested for Manchester United-fans og OldTrafford.dks foretrukne bar i København, får nemlig besøg af den tidligere Manchester United-træner Mike Phelan, som kommer i selskab med en dansk virksomhed.

Det oplyser baren til OldTrafford.dk.

Mike Phelan er nok en af dem, der kender Manchester United bedst indefra.

I 5 sæsoner fra 1989 til 1994 spillede han i klubben før han i 2000 kom tilbage som en del af trænerstaben. I 2008 blev han assistenttræner for Sir Alex Ferguson indtil skotten stoppede i 2013. I 2019 kom Phelan så tilbage til klubben som assistenttræner for Ole Gunnar Solskjær og fortsatte som træner under Ralf Rangnick.

Mike Phelans besøg på Den Glade Gris er ikke en del af arrangement, men virksomheden har givet baren besked på forhånd om at de ønsker at se kampen på United-baren og filme den engelske træner, der også nåede over 100 spillende kampe for Manchester United.

Det vides ikke hvad tid Phelan har meldt sin ankomst.

Den Glade Gris åbner klokken 15:30 med førstesalen åben fra kl 16:30.

Kampstart er klokken 17:30

Forrige artikel

Optakt: FA Cup-semifinale mod Brighton

Næste artikel

Startopstillinger: Rashford starter på Wembley

ANNONCE